Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων και περιχώρων ιδρύθηκε το 1981 από μία ομάδα δραστήριων γυναικών με αγάπη για τον τόπο τους και την παράδοση, με σκοπό να διατηρήσουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και να μεταλαμπαδεύσουν στις νεότερες γενιές την παράδοση, τις αξίες και τα ιδανικά του πολιτισμού μας, με Πρόεδρο την κα. Δήμητρα Πρεβεζάνου, Αντιπρόεδρο την κα. Διονυσία Κυριακοπούλου, Γραμματέα την κα. Μάρθα Γεωργιοπούλου, Ταμία την κα. Κατίνα Πρεβεζάνου και Μέλος την κα. Βασιλική Καλκαβούρα.

Πρόεδροι επίσης διετέλεσαν η κα. Διονυσία Κυριακοπούλου, η κα. Ζωή Καρδαρά, και η κα. Βασιλική Καλκαβούρα με αξιόλογα Διοικητικά Συμβούλια.

Ο Σύλλογος μας απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας από τον νεότερο έως τον γηραιότερο, καθώς επίσης και σε ανθρώπους που ζουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό και έχουν τις ρίζες τους και την καρδιά τους εδώ.

ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ήθη και έθιμα

Ο Σύλλογός μας αποσκοπεί στη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας και τη μεταλαμπάδευση της παράδοσης, των αξιών και των ιδανικών του πολιτισμού μας.

Κοινωνική αλληλεγγύη

Ο Σύλλογός μας αποσκοπεί στην υλοποίηση από τα μέλη της ιδέας της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Προστασία περιβάλλοντος

Ο Σύλλογός μας αποσκοπεί στη συμβολή για τη διάσωση και προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών είναι:

Ελένη Τσαγκάρη

Πρόεδρος

Ακριβή Καλκαβούρα

Αντιπρόεδρος

Θεοδώρα Καλκαβούρα

Γραμματέας

Μαρία Λαμπούση

Ταμίας

Ευσταθία Αρβανίτη

Μέλος

Βασιλική Καλκαβούρα

Μέλος

Γεωργία Σπυρογιάννη-Ντεμερούκα

Μέλος

Σοφία Τράκα

Μέλος

Τζένη Χρυσούλη

Μέλος