Αιμοδοσίες και Συγκέντρωση Τροφίμων

Συμμετείχαμε κάθε φορά στην πρωτοβουλία της κοινότητας Γαργαλιάνων για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, της Ελασσόνας και τους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα.

Συμμετέχουμε επίσης σε όλες τις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Δήμος Τριφυλίας.

Παζάρια

Έχουμε διοργανώσει Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά παζάρια. Μέρος των εσόδων δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στήριξη στον Παναγιώτη - Ραφαήλ

Στηρίξαμε τον Παναγιώτη-Ραφαήλ τοποθετώντας κουμπαράδες συγκεντρώνοντας χρήματα ώστε να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη-Ραφαήλ να πάει στη Βοστώνη για μια γονιδιακή θεραπεία.

Κατασκευή Μασκών

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη όταν δεν υπήρχαν μάσκες προστασίας από τον covid φτιάξαμε περισσότερες από 500 υφασμάτινες μάσκες προστασίας και τις διαθέσαμε δωρεάν σε επαγγελματίες της περιοχής μας αλλά και σ άλλες πόλεις της Ελλάδας κυρίως υγειονομικούς.

Στήριξη της Φλόγας

Με έναν πάγκο γεμάτο σπιτικά γλυκά φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη στου πάρκου την αγορά κρατήσαμε τη φλόγα αναμμένη διαθέτοντας τα έσοδα στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Χαμόγελο του Παιδιού

Ανταποκριθήκαμε με πολλή χαρά στο κάλεσμα του Χαμόγελου του Παιδιού για συμμετοχή στις παράλληλες δράσεις στο 1ο ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ και με το σύνθημα του μικρού Αντρέα Γιαννόπουλου “Αν ενωθουμε θα τα καταφέρουμε” τα παιδιά μας χόρεψαν τοπικούς χορούς.

Ξενάγηση και Φιλοξενία στον Νέστορα

Συμμετοχή τμήματος του χορευτικού μας στην ξενάγηση και φιλοξενία της αποστολής του 1ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών στο οινοποιείο του Νέστορα.

Συμβουλευτική Γονέων

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Μεσσηνίας πραγματοποίησε πρόγραμμα με θέμα “Συμβουλευτική γονέων”. Το πρόγραμμα αφορούσε γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας και είχε διάρκεια 20 ώρες. Εκπαιδεύτρια ήταν η κ. Δήμητρα Ανδρινόπουλου πτυχιούχος κλασικής φιλολογίας ΕΚΠΑ.

Γύρισμα Εκπομπής

Ο Σύλλογός μας ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκε από το κανάλι Έψιλον συμμετείχε στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή.

Τα γυρίσματα έγιναν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπου παρουσιάσαμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκά του τόπου μας, κεντήσαμε πίτες γάμου τραγουδώντας τραγούδια γάμου και χορέψαμε τοπικούς χορούς.

Από Τόπο σε Τόπο

Η Βουλή Τηλεόραση με την εκπομπή “Από τόπο σε τόπο” έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Δήμο Τριφυλίας.

Τα γυρίσματα έγιναν στον αύλειο χώρο της Μπρισκείου Βιβλιοθήκης με συμμετοχή χορευτικών και παρουσίαση παραδοσιακών γλυκών.

Σεμινάριο Κατασκευής Κοσμημάτων και Decoupge

Η κατασκευή κοσμημάτων και το decoupage προσέλκυσε πολλούς μαθητευόμενους και έγιναν με πολλή επιτυχία.