Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού με λαϊκούς χορούς, παραδοσιακούς χορούς και με το τμήμα μπαλέτου.

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αίγινα

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας διοργάνωσε το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο οποίο πήρε μέρος και ο Σύλλογός μας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους εμάς που περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο.

Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες

Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες” που διοργανώνεται από τον Δήμο Τριφυλίας και τον Μ.Ε.Σ.Κ, αναγνωρισμένο ως διεθνές Φεστιβάλ CIOFF.Με μουσικοχορευτικές παραστάσεις από πολλές χώρες.Ο Σύλλογός μας έδωσε το παρόν για 3 συνεχόμενες χρονιές παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα.

4ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

Τα λαδομαγειρέματα του συλλόγου μας, φτιαγμένα με μεράκι και τις καλύτερες ποικιλίες ελαιολάδου, απόλαυσαν οι επισκέπτες του 4ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, στο ξενοδοχείο ELITE στην Καλαμάτα το Σάββατο 17 Μαρτίου. Ο γευστικά και χρωματικά αρμονικός μπουφές μας, όπως τον περιέγραψε το Τροφοπωλείον51, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στα Τρίκαλα

Το κέντρο χορού ΤΡΙΚΚΗ διοργάνωσε το 7ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών όπου συμμετείχε το χορευτικό μας με απόλυτη επιτυχία.

Τη συμμετοχή μας τη συνδυάσαμε με μια υπέροχη εκδρομή τριήμερη όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Θεσσαλίας.

Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας του Ταουράνο στην Καμπάνια της Ιταλίας

Μια πολύ μεγάλη συμμετοχή του Συλλόγου μας με το χορευτικό (video, ομιλία,stand με παραδοσιακά κεράσματα) και προβολή του Δήμου Τριφυλίας στο ιταλικό κοινό. Για περίπου επτά ημέρες, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στο Τaurano και στην ευρύτερη περιοχή του ζήσαμε έντονα αυτό το λαογραφικό γεγονός που περιλάμβανε μουσική, χορούς, κοστούμια, χρώματα και πρόσωπα με προσκαλεσμένους έξι ομάδες του εξωτερικού και μια Εθνική σε ένα κοινό 5.000 ατόμων.