Παρουσίαση του βιβλίου του ιατρού κ. Παναγιώτη Κατσιβελα

Παρουσιαση του βιβλίου του ιατρού κ. Παναγιώτη Κατσιβελα Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και πρώην Δημάρχου Τριφυλίας με τίτλο Η συμβολή της περιοχής των Γαργαλιάνων στην Επανάσταση.

Η παρουσίαση έγινε στον αύλειο χώρο της Μπρισκείου Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων με πλήθος κόσμου.

Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν η κ. Πηνελόπη Λαμπούση φιλόλογος, ο κ.Λεπιδας Φώτιος νομικός, δημοσιολόγος, η κ. Ειρήνη Παπαχριστοφιλου business planninig and information systems και η κ. Κατερίνα Νικολοπούλου πτυχιούχος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών.

Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Μπρισκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων και απευθυνόταν σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Εισηγητής ήταν ο κ. Νίκος Παυλάκος, Εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρείας “ORIENTUM Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας”.

Γιορτή Μητέρας

Με ομιλήτρια την κ.Τενια Μακρή και θέμα<<Ο ρόλος της μητέρας στην οικογένεια>>γιορτάσαμε τη μητέρα σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Φλόγα Παρουσίαση βιβλίου

Έγινε παρουσίαση του παραμυθιού του ιατρού κ. Σίνη Χρήστου με τίτλο “Ο Καρκινόδρακος” τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στη ΦΛΟΓΑ.

Ομιλητές ήταν ο κ. Σίνης και οι κυρίες Ζωή Σπανού και Κλώνου Μάρα.

Ενημέρωση για τη χοληστερίνη

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – ομιλία για τη χοληστερίνη από τον καρδιολόγο κ. Σίμο Σπύρου και για την παιδική παχυσαρκία από την κ. Μαρία Κάππου διατροφολόγο.